Al 6000 jaar geleden waardeerden de mensen van de Andes het gezonde en bijzonder eiwitrijke quinoa-graan, daarom wordt het vandaag de dag nog steeds het goud van de Inca’s genoemd. De nieuwe noodvoeding quinoa op Mexicaanse wijze met veel groenten biedt waardevolle voedingsstoffen voor een actieve dag. Het pittige gerecht is vegan, gluten- en lactosevrij en bevat geen toevoegingen, bewaarmiddelen of smaakversterkers. Een vleugje koriander geeft het de typische fijne en ongewone smaak van Midden-Amerikaanse gerechten.
Ingrediënten
Tomatensaus, quinoa 15%, rode quinoa 15%, kidneybonen, kruiden (bevat selderij), aardappelen, tomaten, paprika, mais, prei, selderij, suiker, komijn
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per blik bereid | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1319 | 7920 |
Energie (kcal) | 315 | 1890 |
Vet (g) | 13,9 | 83,4 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 0,5 | 3,0 |
Koolhydraten (g) | 51,1 | 306,6 |
↳ Waarvan suikers (g) | 16,7 | 100,2 |
Vezels (g) | 4,0 | 24,0 |
Eiwitten (g) | 13,3 | 79,8 |
Zout (g) | 5,3 | 31,8 |
Deze gevriesdroogde maaltijden van Emergency Food by Trek’n Eat zijn verpakt onder vacuüm en stikstof ingeblikt. Voorzien van een gemakkelijk te openen deksel; kan weer worden afgesloten met het daarvoor bestemde plastic deksel. Bovendien kan dit product tot 15 jaar na de fabricagedatum worden bewaard, voldoende om het op te slaan of te gebruiken om uw overlevingsrantsoen voor te bereiden.