De kracht van kristalzout. Dit zout is ongeveer 250-540 miljoen jaar geleden ontstaan. Door het opdrogen van de oerzeeën langs de bergketen vanaf de uitlopers van de Himalaya is dit kristalzout ontstaan. Hierdoor is het vrij van verontreinigingen, volledig natuurlijk en zonder chemische substanties. De productie vindt plaats in een traditionele zoutmijn, waar elke brok met de hand wordt geselecteerd.
Ingrediënten
kristal zout
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per blik bereid | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 0 | 0 |
Energie (kcal) | 0 | 0 |
Vet (g) | 0 | 0 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 0 | 0 |
Koolhydraten (g) | 0 | 0 |
↳ Waarvan suikers (g) | 0 | 0 |
Vezels (g) | 0 | 0 |
Eiwitten (g) | 0 | 0 |
Zout (g) | 100 | 1500 |
Deze gevriesdroogde maaltijden van Emergency Food by Trek’n Eat zijn verpakt onder vacuüm en stikstof ingeblikt. Voorzien van een gemakkelijk te openen deksel; kan weer worden afgesloten met het daarvoor bestemde plastic deksel. Bovendien kan dit product tot 15 jaar na de fabricagedatum worden bewaard, voldoende om het op te slaan of te gebruiken om uw overlevingsrantsoen voor te bereiden.