De gevriesdroogde tartiflette is een typisch bergrecept, geïnspireerd op het originele recept. Dit gevriesdroogde gerecht is gemaakt met aardappelen, Reblochon-kaas, hamblokjes en uien.
1120 kcal in een zak van slechts 200 g! Ideaal om ruimte (en gewicht!) te besparen tijdens voedselonafhankelijke trektochten. Het resultaat is een warm en geruststellend gerecht dat doet denken aan zelfgemaakte tartiflette.
Ingrediënten
Gevriesdroogde aardappelen 30%, zonnebloemolie, gevriesdroogde reblochon (MELK) 20%, gerookt varkensvlees 10% (varkensvlees 8,3% – herkomst: EU, zout, antioxidant: rozemarijnextracten, conserveermiddel: E250), eiwitten MELK (emulgator : zonnebloemlecithine), LACTOSE, gemodificeerd aardappelzetmeel, ui, zout, peper.
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per portie | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 2333 | 4666 |
Energie (kcal) | 560 | 1020 |
Vet (g) | 37,0 | 74,0 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 12,0 | 24,0 |
Koolhydraten (g) | 32,0 | 64,0 |
↳ Waarvan suikers (g) | 5,8 | 11,6 |
Vezels (g) | ||
Eiwitten (g) | 23,0 | 46,0 |
Zout (g) | 1,7 | 3,4 |