Een veganistische pastamaaltijd volgens Hongaarse traditie.
Ingrediënten
Volkoren spirelli, ratatouille (tomaat, ui, paprika rood en groen, aubergine), sultana’s, plantaardige bouillon (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), paprikapoeder, zout
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per 1 persoons portie | Per 2 persoons portie | |
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 2582 | 4987 | |
Energie (kcal) | 617 | 1191 | |
Vet (g) | 2,1 | 4,3 | |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 0,1 | ||
Koolhydraten (g) | 126,0 | 243,4 | |
↳ Waarvan suikers (g) | |||
Vezels (g) | 17,5 | 31,2 | |
Eiwitten (g) | 21,2 | 40,4 | |
Zout (g) |
Globetrotter maaltijden hebben een houdbaarheid van 1 jaar.