Het Emergency Food visgerecht bij uitstek: fijne croissantnoedels gecombineerd met een zalmpesto – het Emergency Food hoogtepunt voor echte visliefhebbers. Een vleugje knoflook zorgt voor een aangename kruidigheid, terwijl de tomaten zorgen voor frisheid in het gerecht. De smaakbeleving wordt afgerond met delicate amandelen. Een fijn afgestemde compositie voor kenners die de smaak van waarschijnlijk de meest gewaardeerde eetbare vis waarderen of willen leren kennen.
Ingrediënten
Pasta 65% (durumtarwegriesmeel, ei, zout), kaassaus (bevat melk), tomaten, spinazie, zonnebloemoliepoeder (bevat melk, E551), zalm 3%, knoflookpoeder
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per blik | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1654 | 7443 |
Energie (kcal) | 396 | 1782 |
Vet (g) | 11,0 | 49,5 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 4,2 | 18,9 |
Koolhydraten (g) | 57,5 | 258,75 |
↳ Waarvan suikers (g) | 5,6 | 25,2 |
Vezels (g) | 2,1 | 9,5 |
Eiwitten (g) | 13,3 | 59,9 |
Zout (g) | 1,4 | 6,3 |
Deze gevriesdroogde maaltijden van Emergency Food by Trek’n Eat zijn verpakt onder vacuüm en stikstof ingeblikt. Voorzien van een gemakkelijk te openen deksel; kan weer worden afgesloten met het daarvoor bestemde plastic deksel. Bovendien kan dit product tot 15 jaar na de fabricagedatum worden bewaard, voldoende om het op te slaan of te gebruiken om uw overlevingsrantsoen voor te bereiden.