Dit gerecht, dat veel voorkomt in Indonesië, is snel en gemakkelijk te bereiden! Voeg gewoon wat water toe, roer het even door en geniet onderweg van de heerlijke nasi goreng van Travellunch!
Ingrediënten
Rijst 54%, witte kool, erwten, wortelen, gebakken uien 5% (uien 76%, tarwebloem), palmvet, kip 4%, suiker, kerriepoeder, prei, keukenzout, sojasaus 1,3% (maltodextrine, zout, soja 17%, tarwebloem), maltodextrine, gistextract, uien, aroma, specerijen, kruidenextracten.
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per 1 persoons portie | Per 2 persoons portie | |
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 1690 | 2113 | 4225 |
Energie (kcal) | 400 | 500 | 1000 |
Vet (g) | 9,5 | 11,9 | 23,8 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 5,3 | 6,6 | 13,3 |
Koolhydraten (g) | 63 | 79 | 158 |
↳ Waarvan suikers (g) | 9,8 | 12,3 | 24,5 |
Vezels (g) | |||
Eiwitten (g) | 12,0 | 15,0 | 30,0 |
Zout (g) | 2,8 | 3,5 | 7,0 |
Travellunch maaltijden hebben een lange houdbaarheid van maximaal 5 jaar.