Hier vind je alles wat een sublieme chili maakt: kidneybonen, rundvlees en, voor dat tikkeltje extra pittig, uien. Een goede chili verlevendigt de ziel in elke situatie, vooral als het weer niet echt meespeelt met je plannen voor buitenavonturen. Trek’n Eat’s Chili con Carne gaat snel van zakje naar bord en is het lekkerst als het gloeiend heet wordt geserveerd. Het verzacht de kou die je voelt, zowel van buiten als van binnen, plus het verzadigt lege buikjes en is een geheim wapen om koude voeten op te warmen. Als het buiten bijzonder onaangenaam is, kun je de Chili con Carne als een verborgen aas uit je rugzak trekken. Natuurlijk kan het ook niet kloppen op warmere uitjes, wanneer de motivatie voor een aanstaande prothese een extra duwtje in de rug nodig heeft.
Ingrediënten
Kidneybonen, rundergehakt 12%, tomatenpoeder, gebakken uien (bevat gluten), aardappelmeel, jus, favabonen, zonnebloemoliepoeder (bevat melk, E551), zout, gember, paprikapoeder, peterselie, knoflookpoeder, tijm, karwijzaad, chilipoeder, rozemarijnextract, cayennepeper, bonenkruid, natuurlijk aroma.
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per portie bereid | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1513 | 2675 |
Energie (kcal) | 361 | 639 |
Vet (g) | 13,1 | 23,6 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 2,8 | 5,0 |
Koolhydraten (g) | 37,8 | 68,0 |
↳ Waarvan suikers (g) | 4,9 | 8,8 |
Vezels (g) | 0,4 | 0,72 |
Eiwitten (g) | 17,9 | 32,2 |
Zout (g) | 3,6 | 6,5 |
Deze gevriesdroogde maaltijden van Trek’n Eat zijn verpakt in een vacuümzak, en zijn gemakkelijk te bereiden dankzij de maatlijn in de zak. Bovendien kan dit product tot 5 jaar na de fabricagedatum worden bewaard, voldoende om het op te slaan of te gebruiken om uw overlevingsrantsoen voor te bereiden.