Kaasliefhebbers opgelet! Onze gevriesdroogde 4-kaasfondue laat je smelten! Dit rijke en smaakvolle gevriesdroogde gerecht is bereid volgens het typische recept op basis van Emmentaler, Comté, Cantal en verse Tomme kaas.
Een gerecht gewijd aan liefhebbers van gesmolten kaas
Ons meest calorierijke gevriesdroogde gerecht
Gemaakt in Frankrijk
Ingrediënten
Bereiding voor fondue (100g): Gevriesdroogde kaas (MELK) (Emmental 44%, Comté 22%, Cantal 14,5%, Verse Tomme kaas 3%), gemodificeerd aardappelzetmeel, geconcentreerd extract van witte wijn gedistilleerd op maltodextrine, knoflook, zout . Croutons (25g): TARWEbloem, zonnebloemolie, plantaardige palmolie, lactose (MELK), zout, gist, suiker, GERSTEmoutextract, MELKeiwitten, kleurstof: paprika-extract.
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per portie | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 2360 | 2950 |
Energie (kcal) | 566 | 708 |
Vet (g) | 37,0 | 46,0 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 20,0 | 25,0 |
Koolhydraten (g) | 28,0 | 35,0 |
↳ Waarvan suikers (g) | <0,5 | <0,5 |
Vezels (g) | ||
Eiwitten (g) | 30,0 | 38,0 |
Zout (g) | 2,5 | 3,1 |