Voor 22:00 besteld, morgen gratis* bezorgd.

Beef Stroganoff – 348 kcal – Lyo Food

10,99

3,16 / 100 kcal

Product bevat: 348 kcal

Uitverkocht

  • Gratis verzenden vanaf 50 euro
  • Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
  • Voor én door avonturiers
Secure payments powered by mollie
  • ideal logo
  • bancontact logo
  • Klarna

Beef Stroganoff voor avonturiers: geniet van malse rundreepjes in romige saus, perfect na een dag hiken. Luxe comfort midden in de wildernis.

, ,
Artikelnummer: 5906122901292 Categorieën: , , Tags: , , , , , ,
Fabrikant :

Beef Stroganoff: De Smaak van Rusland in de Ongetemde Wildernis

Breng de Smaken van het Russische Keizerrijk naar je Avontuur
Voor de doorgewinterde avonturier die het comfort van thuis niet wil missen, waar de reis ook naartoe gaat. Onze Beef Stroganoff is geïnspireerd op het klassieke gerecht uit het 19e-eeuwse Tsaristische Rusland, dat nu opnieuw tot leven wordt gebracht, speciaal voor de moderne buitensporter. Stel je voor dat je na een lange dag hiken, je tent opzet te midden van een adembenemend berglandschap. De lucht is koel, de sterren komen langzaam tevoorschijn, en het enige wat je wilt is een warme, bevredigende maaltijd. Open je verpakking Beef Stroganoff en laat de rijke aroma’s je onmiddellijk omhullen met een gevoel van comfort en voldoening.

De Essentie van Hartige, Robuuste Smaken
Deze maaltijd is ontworpen om je smaakpapillen te verwennen, zelfs als je ver van de bewoonde wereld bent. Malse reepjes rundvlees, zorgvuldig gesudderd met fijn gesneden champignons en uien, vormen de basis van dit gerecht. De champignons voegen een diepe, aardse smaak toe, terwijl de uien zorgen voor een zoete, gekarameliseerde ondertoon die elk stuk vlees aanvult. De ingelegde komkommer brengt een frisse, lichte tegenhanger die de rijke, romige saus in balans brengt. De saus zelf is een meesterwerk: op smaak gebracht met mosterd en een zorgvuldig gekozen mix van kruiden, biedt het een subtiele pittigheid die de hartige elementen van het gerecht versterkt.

Een Volwaardige Maaltijd voor de Actieve Buitensporter
Voor de avonturier die zijn grenzen verlegt, is voeding niet alleen een bron van energie, maar ook van moraal. Deze Beef Stroganoff is speciaal ontworpen om beide te leveren. De combinatie van hoogwaardige eiwitten uit het rundvlees en de complexe koolhydraten uit de pasta zorgt ervoor dat je de brandstof hebt om door te gaan, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. De pasta, gemaakt van durumtarwegriesmeel, blijft al dente, zelfs na het rehydratatieproces, en biedt zo een stevige, bevredigende textuur die je lichaam vult met duurzame energie.

Eenvoudig Voorbereid, Perfect voor Onderweg
Of je nu op de top van een berg staat of aan de rand van een schilderachtig meer zit, deze maaltijd kan gemakkelijk worden bereid met slechts kokend water. Binnen enkele minuten geniet je van een maaltijd die niet alleen voedzaam is, maar ook rijk aan smaak en textuur. De gevriesdroogde techniek garandeert dat alle smaken en voedingsstoffen behouden blijven, zodat je altijd het beste krijgt, waar je ook bent. Dit maakt het de ideale keuze voor meerdaagse tochten waar gewicht en ruimte schaars zijn, maar de behoefte aan een voedzame maaltijd groot is.

Je Trouwe Metgezel voor Langdurige Avonturen
Met een houdbaarheid van maximaal 5 jaar is deze Beef Stroganoff een betrouwbare keuze voor lange expedities en onverwachte avonturen. Houd de verpakking goed afgesloten om de versheid te behouden, en je hebt altijd een stukje klassieke Russische cuisine binnen handbereik. Dit gerecht is niet alleen een maaltijd, maar een ervaring – een moment van luxe en comfort midden in de wildernis.

Een Onvergetelijke Culinaire Ervaring voor de Outdoor Liefhebber
Elke hap brengt je terug naar de tijd van de Tsaren, maar met de moderne gemakken die je van Lyo Food gewend bent. Of je nu solo door de bergen trekt of met een groep vrienden de ongerepte natuur verkent, onze Beef Stroganoff biedt je de perfecte combinatie van smaak, voeding en gemak. Dus waarom genoegen nemen met minder? Neem deze klassieker mee op je volgende avontuur en ontdek hoe heerlijk de wildernis kan zijn.

Gewicht90 g
Beschrijving

Beef Stroganoff

Distributeur

Lyo Food

Plaats van herkomst

Poland

Ingrediënten

Noedels (griesmeel van harde tarwe) 39%, rundvlees (reepjes) 33%, champignons 7%, ui, rode paprika, tarwebloem, mosterd (mosterdzaad, azijn, suiker, zout, specerijen), ingemaakte komkommer (komkommer, knoflook, dille, zout), tomatenpuree, koolzaadolie, zout, specerijen (bevatten selderij).

Voedingsstoffen

Voedingsstoffen per 100 g

Calorische waarde kj 1630 kJ
Calorische waarde kcal 386 kcal
Vet 6,4 g
Waarvan verzadigde vetzuren 1,5 g
Koolhydraten 46 g
Waarvan Suiker 5,7 g
Voedingsvezels 8,7 g
Eiwit 32 g
Zout 2,9 g
Scroll naar boven