Voor 22:00 besteld, morgen gratis* bezorgd.

Mexicaanse Schotel – 319 kcal – Lyo Food

8,99

2,82 / 100 kcal

Product bevat: 319 kcal

Uitverkocht

  • Gratis verzenden vanaf 50 euro
  • Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
  • Voor én door avonturiers
Secure payments powered by mollie
  • ideal logo
  • bancontact logo
  • Klarna

Geniet van de authentieke smaken van Mexico tijdens je outdoor avontuur met Lyo Food’s Mexicaanse Schotel, vol energie en voedzame ingrediënten.

, ,
Artikelnummer: 5906122901254 Categorieën: , , Tags: , , , , , , ,
Fabrikant :

Mexicaanse Schotel: Avontuurlijke Smaakervaring voor de Buitensporter

Voel je als een echte Mexicaan met deze krachtige maaltijd
Of je nu een lange dag hebt doorgebracht op de trail, of simpelweg geniet van een avond onder de sterren, niets vult beter dan een warme, voedzame maaltijd. Lyo Food presenteert met trots de Mexicaanse Schotel: een verrukkelijke hoofdmaaltijd die niet alleen je honger stilt, maar ook je zintuigen prikkelt met de authentieke smaken van de Mexicaanse keuken. Deze gevriesdroogde schotel is speciaal samengesteld voor buitensporters die hun grenzen verleggen en daarbij niet willen inboeten op smaak en voedingswaarde.

Waarom de Mexicaanse Schotel perfect is voor jouw avontuur
De Mexicaanse Schotel van Lyo Food biedt je een uitgebalanceerde maaltijd boordevol smaak, energie en voedingsstoffen, precies wat je nodig hebt om je lichaam en geest te voeden tijdens intensieve outdooractiviteiten. Of je nu op een meerdaagse trektocht bent of een stevige klim aan het maken bent, deze maaltijd zorgt ervoor dat je opgeladen en klaar blijft voor alles wat de natuur op je pad brengt.

Authentieke Mexicaanse smaken in elke hap
Wat deze Mexicaanse Schotel zo speciaal maakt, is de zorgvuldige selectie van ingrediënten die samen een authentieke smaakbeleving creëren. Stukjes sappige kipfilet vormen de kern van de maaltijd, perfect gecombineerd met voedzame rijst en rode bonen. Deze klassieke Mexicaanse combinatie wordt verder verrijkt met knapperige rode paprika en zoete maïs, wat niet alleen een kleurrijke presentatie biedt, maar ook een knisperende textuur en een natuurlijke zoetheid toevoegt.

De basis van deze schotel wordt gevormd door een rijke tomatenpuree die zorgt voor een volle, licht pittige smaak. De zorgvuldig gekozen specerijen, waaronder selderij, geven de maaltijd een extra dimensie, waardoor elke hap een explosie van smaak is. En om ervoor te zorgen dat de maaltijd niet alleen lekker is, maar ook voedzaam, zijn er geen onnodige toevoegingen of kunstmatige ingrediënten gebruikt.

Voedingswaarde die past bij jouw actieve levensstijl
Voor de avonturier die zijn of haar lichaam serieus neemt, is de voedingswaarde van de maaltijd net zo belangrijk als de smaak. De Mexicaanse Schotel is rijk aan eiwitten, afkomstig van zowel de kipfilet als de bonen, waardoor je spieren worden voorzien van de essentiële bouwstenen die nodig zijn voor herstel en kracht. De rijst levert complexe koolhydraten, die je voorzien van langdurige energie om zelfs de zwaarste inspanningen vol te houden.

Daarnaast zijn de groenten in deze schotel een bron van vezels en essentiële vitamines en mineralen, wat bijdraagt aan een goede spijsvertering en algehele gezondheid. Het gebruik van natuurlijke oliën zoals koolzaadolie zorgt voor een gezonde dosis vetten, die belangrijk zijn voor je energieniveau en de opname van vetoplosbare vitamines.

Perfect voor onderweg: gemakkelijk en snel te bereiden
Een van de grootste voordelen van de Mexicaanse Schotel is dat het een gevriesdroogde maaltijd is, wat betekent dat het licht van gewicht is en een lange houdbaarheid heeft. Dit maakt het een ideale keuze voor lange trektochten of avonturen waarbij ruimte en gewicht in je rugzak beperkt zijn. De maaltijd is gemakkelijk te bereiden: voeg simpelweg heet water toe, wacht een paar minuten en geniet van een warme, smaakvolle maaltijd die je in staat stelt om weer verder te gaan.

Bovendien is deze maaltijd lactosevrij, wat het een uitstekende keuze maakt voor mensen met een lactose-intolerantie of voor diegenen die gewoon liever lactosevrije producten consumeren. Dit betekent dat je kunt genieten van een heerlijke maaltijd zonder je zorgen te maken over ongemakken of allergische reacties.

Duurzaam verpakt en lang houdbaar
Bij Lyo Food begrijpen we dat buitensporters niet alleen om hun eigen gezondheid geven, maar ook om de gezondheid van de planeet. Daarom is de Mexicaanse Schotel verpakt in een duurzame, luchtdichte verpakking die niet alleen de versheid van de maaltijd behoudt, maar ook de impact op het milieu minimaliseert. De maaltijd heeft een houdbaarheid van maximaal 5 jaar vanaf de productiedatum, wat betekent dat je altijd een voedzame maaltijd bij de hand hebt, ongeacht hoe lang je avontuur duurt.

Waarom kiezen voor de Mexicaanse Schotel van Lyo Food?
Als actieve buitensporter wil je het beste voor je lichaam en je smaakpapillen, en de Mexicaanse Schotel van Lyo Food levert op beide fronten. Deze maaltijd is meer dan alleen brandstof voor je lichaam; het is een culinaire ervaring die je meeneemt naar de warme, zonnige straten van Mexico, zelfs als je ver van de bewoonde wereld bent.

Met zijn rijke smaak, hoogwaardige ingrediënten en voedingswaarde die speciaal is afgestemd op de behoeften van actieve personen, is de Mexicaanse Schotel de perfecte metgezel voor elke outdoorliefhebber. Dus, of je nu een avontuurlijke trektocht maakt, een intensieve klim onderneemt of gewoon geniet van een weekend in de natuur, deze maaltijd zorgt ervoor dat je lichaam en geest optimaal blijven presteren.

De ideale maaltijd voor elke avonturier
Kortom, de Mexicaanse Schotel van Lyo Food biedt alles wat je nodig hebt in een outdoor maaltijd: smaak, gemak, voedingswaarde en een vleugje avontuur in elke hap. Mis deze kans niet om je volgende outdoor avontuur nog beter te maken met een maaltijd die niet alleen voedzaam is, maar ook barst van de smaak en energie die je nodig hebt om de uitdagingen van de natuur aan te gaan. Bereid je voor op de ultieme outdoor ervaring met de Mexicaanse Schotel van Lyo Food!

Gewicht82 g
Beschrijving

Mexicaanse Schotel

Distributeur

Lyo Food

Plaats van herkomst

Poland

Ingrediënten

Kipfilet (blokjes) 38%, rijst 27%, rode bonen 11%, rode paprika 5%, zoete maïs, tarwebloem, ui, tomatenpuree, specerijen (bevat selderij), koolzaadolie, zout, suiker.

Allergeen

Bevat: Selderij, Tarwe

Voedingsstoffen

Voedingsstoffen per 100 g

Calorische waarde kj 1641 kJ
Calorische waarde kcal 389 kcal
Vet 5,9 g
Waarvan verzadigde vetzuren 1,1 g
Koolhydraten 49 g
Waarvan Suiker 3,9 g
Voedingsvezels 6,1 g
Eiwit 32 g
Zout 2,9 g
Scroll naar boven