Voor 22:00 besteld, morgen gratis* bezorgd.

Kip Tikka Masala – 426 kcal – Lyo Food

9,99

2,35 / 100 kcal

Product bevat: 426 kcal

Uitverkocht

  • Gratis verzenden vanaf 50 euro
  • Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
  • Voor én door avonturiers
Secure payments powered by mollie
  • ideal logo
  • bancontact logo
  • Klarna

Geniet van de rijke, authentieke smaken van Kip Tikka Masala, een voedzame en smaakvolle maaltijd, perfect voor al je avonturen in de buitenlucht!

, ,
Artikelnummer: 5906122901193 Categorieën: , , Tags: , , , , , ,
Fabrikant :

Kip Tikka Masala: Een Exotische Smaakexplosie voor Avonturiers

De Authentieke Smaak van India in je Rugzak

Er zijn maar weinig gerechten die zo’n wereldwijde faam hebben vergaard als de Kip Tikka Masala, en terecht! Deze iconische maaltijd, geïnspireerd door de rijke smaken van de Indiase keuken, is nu beschikbaar in een gevriesdroogde versie die speciaal is ontworpen voor de avontuurlijke zielen onder ons. Of je nu een bergtop beklimt, door dichte bossen trekt of gewoon op zoek bent naar een voedzame maaltijd na een lange dag werken, de Kip Tikka Masala van Lyo Food biedt een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal prikkelen en je energielevels op peil houdt.

Een Rijke Textuur en Verrukkelijke Smaak

Wat deze Kip Tikka Masala zo bijzonder maakt, is de combinatie van malse kipfilet, zorgvuldig gemarineerd in Griekse yoghurt en een aromatische mix van specerijen, met een romige tomatensaus die subtiele hints van kokosmelk bevat. De kip wordt langzaam gesudderd in deze rijk gevulde saus, waardoor elk stukje vlees doordrenkt is met intense smaken. De tomatenpulp, een belangrijk ingrediënt, geeft de saus zijn diepe, robuuste smaak, terwijl de kokosmelk een vleugje zoetheid en romigheid toevoegt. Deze gebalanceerde mix van hartige en zoete smaken maakt dit gerecht tot een ware traktatie voor de zintuigen.

Een Energierijke Maaltijd voor Onderweg

Met zijn hoge caloriegehalte en voedzame ingrediënten is deze maaltijd ideaal voor buitensporters die op zoek zijn naar een stevige maaltijd die hen door de dag heen helpt. De rijst, goed voor 28% van de maaltijd, biedt een stabiele bron van energie, perfect voor lange trektochten of andere intensieve activiteiten. Daarnaast leveren de amandelen en specerijen niet alleen een extra smaakdimensie, maar ook de nodige voedingsstoffen die bijdragen aan herstel en spieropbouw. Dit gerecht is zorgvuldig samengesteld om niet alleen heerlijk te zijn, maar ook functioneel, wat het tot een favoriete keuze maakt onder zowel onze merkambassadeurs als klanten.

Kwaliteitsingrediënten voor een Onvergetelijke Smaakervaring

De kracht van deze Kip Tikka Masala ligt in de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. De kipfilet is van hoge kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd om een mals en sappig eindresultaat te garanderen. De Griekse yoghurt, die een belangrijk onderdeel vormt van de marinade, zorgt voor een delicate balans tussen frisheid en romigheid, terwijl de kokosmelk de saus zijn kenmerkende zachte textuur geeft. De specerijenmix, die onder andere mosterd bevat, is speciaal samengesteld om een authentieke Indiase smaak te creëren die zowel herkenbaar als verrassend is. Elke hap brengt je een stukje dichter bij de rijke culinaire tradities van India, zelfs wanneer je ver van huis bent.

Een Duurzaam en Lang Houdbaar Avontuur op je Bord

De Kip Tikka Masala van Lyo Food is niet alleen een culinair hoogstandje, maar ook praktisch voor de avontuurlijke reiziger. Dankzij het gevriesdroogde proces blijft de maaltijd tot wel vijf jaar houdbaar zonder dat de smaak of voedingswaarde verloren gaat. Dit maakt het een ideale metgezel voor lange reizen, expedities of kampeeravonturen. Het enige wat je hoeft te doen, is de verpakking openen, kokend water toevoegen en binnen enkele minuten geniet je van een warme, voedzame maaltijd die je weer volledig oplaadt.

Een Must-Have voor Elke Outdoor Enthousiasteling

Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of gewoon houdt van hoogwaardige, smaakvolle maaltijden tijdens je actieve levensstijl, de Kip Tikka Masala van Lyo Food is een onmisbare toevoeging aan je uitrusting. Het combineert de authentieke smaken van India met de praktische voordelen van een gevriesdroogde maaltijd, waardoor je altijd en overal kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Proef het zelf en ervaar hoe deze exotische smaakexplosie je avonturen nog memorabeler maakt.

Gewicht95 g
Beschrijving

Kip Tikka Masala

Distributeur

Lyo Food

Plaats van herkomst

Poland

Ingrediënten

Rijst 28%, tomatenpulp (tomaten, zout) 23%, kipfilet (blokjes) 20%, Griekse yoghurt 19%, kokosmelk 4%, amandelen, specerijen (bevat mosterd), zout, suiker, koolzaadolie.

Allergeen

Bevat: Amandelen, Melk, Mosterd

Voedingsstoffen

Voedingsstoffen per 100 g

Calorische waarde kj 1878 kJ
Calorische waarde kcal 448 kcal
Vet 18 g
Waarvan verzadigde vetzuren 6,6 g
Koolhydraten 39 g
Waarvan Suiker 7,9 g
Voedingsvezels 6,5 g
Eiwit 28 g
Zout 4 g
Scroll naar boven