Voor 22:00 besteld, morgen gratis* bezorgd.

Goulash – 299 kcal – Lyo Food

11,99

4,01 / 100 kcal

Product bevat: 299 kcal

Uitverkocht

  • Gratis verzenden vanaf 50 euro
  • Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
  • Voor én door avonturiers
Secure payments powered by mollie
  • ideal logo
  • bancontact logo
  • Klarna

Geniet van een hartverwarmende goulash, perfect voor avonturiers. Malse varkensvlees, rijke groenten en authentieke smaken voor onderweg!

, ,
Artikelnummer: 5906122901094 Categorieën: , , Tags: , , , , , , , ,
Fabrikant :

Goulash: Authentieke Hongaarse Troost voor Onderweg
Voor liefhebbers van outdoor avonturen en actieve levensstijlen biedt Lyo Food een culinaire ervaring die je van binnenuit verwarmt. De Goulash, een iconische hoofdmaaltijd uit de Hongaarse keuken, brengt het comfort van thuis naar het ruige terrein van de natuur. Deze gevriesdroogde maaltijd is niet zomaar een stoofpot; het is een hartige explosie van smaak die de perfecte brandstof vormt voor elke buitenactiviteit.

Rijkelijk Gevulde Smaakbeleving
Lyo Food’s Goulash begint met sappige blokjes varkensvlees, zorgvuldig gestoofd om de natuurlijke malsheid te behouden. Het vlees wordt langzaam gegaard in een rijke tomatenpuree, die samen met een scala aan groenten, zoals aardappelen, rode paprika, bonen, wortelen, en peterseliewortel, een diepte van smaken creëert die zowel robuust als uitgebalanceerd is. De toevoeging van ui en een verfijnde mix van specerijen – waaronder een vleugje selderij – zorgt voor een harmonieus samenspel van smaken dat je smaakpapillen prikkelt en je honger stilt, zelfs na de meest uitputtende tocht.

Voedzaam en Duurzaam
Deze Goulash is niet alleen een traktatie voor je smaak, maar ook voor je lichaam. De combinatie van eiwitrijk varkensvlees en vezelrijke groenten zorgt voor een voedzame maaltijd die je energie op peil houdt, ongeacht de omstandigheden. Bovendien is de maaltijd lactosevrij, wat het een geschikte optie maakt voor diegenen met specifieke dieetwensen. De gevriesdroogde bereidingstechniek zorgt ervoor dat de authentieke smaak en voedingswaarde behouden blijven, terwijl de maaltijd tot wel vijf jaar houdbaar blijft. Ideaal voor langdurige expedities waar een betrouwbare en smakelijke maaltijd van essentieel belang is.

Perfect Voor Buitensporters
Of je nu op een meerdaagse trektocht bent of een intensieve dagtocht maakt, Lyo Food’s Goulash biedt het ultieme comfort en gemak. De stevige portie en het rijke voedingsprofiel maken het de perfecte keuze voor buitensporters die op zoek zijn naar een maaltijd die hen niet alleen vult, maar ook voldoening geeft. En dankzij de handige, duurzame verpakking is het meenemen van deze maaltijd een fluitje van een cent – gewoon even opwarmen en genieten van een stukje Hongarije, waar je ook bent.

De Kracht van Eenvoudige Ingrediënten
Wat deze Goulash echt bijzonder maakt, is de kwaliteit en eenvoud van de ingrediënten. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd om de natuurlijke smaak naar voren te brengen en de authentieke ervaring van een Hongaarse stoofpot te recreëren. Het varkensvlees is sappig en vol van smaak, de aardappelen zijn stevig en perfect gegaard, en de mix van groenten en specerijen zorgt voor een heerlijke balans tussen zoet, pittig en hartig. Dit alles maakt Lyo Food’s Goulash niet alleen een voedzame keuze, maar ook een culinaire reis op zich.

Dus of je nu een ervaren avonturier bent of gewoon op zoek bent naar een smaakvolle en voedzame maaltijd voor onderweg, deze Goulash zal je niet teleurstellen. Het is meer dan alleen eten – het is een ervaring die je energie geeft en je de kracht biedt om door te gaan, waar je avontuur je ook brengt.

Gewicht80 g
Beschrijving

Goulash

Distributeur

Lyo Food

Plaats van herkomst

Poland

Ingrediënten

Varkensvlees (blokjes) 24%, aardappelen 19%, rode paprika, bonen 7%, wortel, peterseliewortel, ui, tomatenpuree, tarwebloem, koolzaadolie, zout, specerijen (bevat selderij).

Allergeen

Bevat: Selderij, Tarwe

Voedingsstoffen

Voedingsstoffen per 100 g

Calorische waarde kj 1572 kJ
Calorische waarde kcal 373 kcal
Vet 7,3 g
Waarvan verzadigde vetzuren 1,3 g
Koolhydraten 36 g
Waarvan Suiker 13 g
Voedingsvezels 11 g
Eiwit 35 g
Zout 5 g
Scroll naar boven