Voor 22:00 besteld, morgen gratis* bezorgd.

Varkenshaasje in Pepersaus – 386 kcal – Lyo Food

11,99

3,11 / 100 kcal

Product bevat: 386 kcal

Uitverkocht

  • Gratis verzenden vanaf 50 euro
  • Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
  • Voor én door avonturiers
Secure payments powered by mollie
  • ideal logo
  • bancontact logo
  • Klarna

Geniet van malse varkenshaas in pittige pepersaus, perfect voor outdoor avonturen. Eenvoudig te bereiden, gevriesdroogd en vol smaak!

, ,
Artikelnummer: 5906122901285 Categorieën: , , Tag:
Fabrikant :

Varkenshaasje in Pepersaus: Pittige Krachtpatser voor Onderweg

Een Culinaire Ervaring voor de Avontuurlijke Smaken
Voor de avonturiers die houden van een beetje pit in hun maaltijden, is het Varkenshaasje in Pepersaus van Lyo Food de ideale keuze. Dit gerecht combineert malse stukjes varkenshaas met een krachtige groene pepersaus, perfect om je smaakpapillen wakker te schudden en je energie te geven voor elke uitdaging. Of je nu een fanatieke buitensporter bent of op zoek bent naar een voedzame maaltijd tijdens je reis, deze gevriesdroogde maaltijd biedt de perfecte balans tussen smaak en voedingswaarde.

Eenvoudige Bereiding, Optimaal Genot
Gevriesdroogde maaltijden zijn de gouden standaard voor buitensporters die licht willen reizen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Het bereiden van dit varkenshaasje in pepersaus is eenvoudig: voeg gewoon kokend water toe aan de inhoud van de verpakking, sluit deze goed af, en wacht ongeveer 10 minuten. In die tijd absorberen de ingrediënten het water en herwinnen ze hun originele smaak en textuur. Na die korte wachttijd kun je genieten van een warme, voedzame maaltijd, alsof hij net vers bereid is.

Ingrediënten van Hoogste Kwaliteit
De kern van dit gerecht zit in de eenvoud en de kwaliteit van de ingrediënten. Het malse varkenshaasje, dat 35% van de maaltijd uitmaakt, is zorgvuldig geselecteerd en in blokjes gesneden om perfect te garen in de pittige pepersaus. De aardappelen, goed voor 26% van de maaltijd, zijn zorgvuldig voorgekookt zodat ze na rehydratatie hun zachte en romige textuur behouden. Groene bonen en uien voegen een extra laag smaak en textuur toe, terwijl het gebruik van tarwebloem en koolzaadolie zorgt voor een rijke, romige consistentie. Het hoogtepunt van dit gerecht is natuurlijk de groene peperkorrels, die met hun scherpe en pittige smaak een echte kick geven aan elke hap. De zorgvuldig geselecteerde kruidenmix, inclusief een vleugje selderij, maakt het geheel af en zorgt voor een perfect gebalanceerde smaakervaring.

Gemaakt met Liefde en Natuur
Wat dit gerecht extra bijzonder maakt, is de toewijding waarmee het is bereid voordat het wordt gevriesdroogd. Lyo Food kookt zijn maaltijden zoals je dat thuis zou doen, met verse ingrediënten en aandacht voor detail. Daarna wordt het gerecht gevriesdroogd, een proces dat alle voedingsstoffen en smaken behoudt en ervoor zorgt dat je, waar je ook bent, kunt genieten van een maaltijd die smaakt alsof hij net is klaargemaakt.

Perfect voor Buitensporters en Drukke Professionals
Of je nu de toppen van de bergen beklimt, lange trektochten maakt of gewoon een lange dag op kantoor hebt, deze maaltijd biedt de perfecte combinatie van energie en smaak. Het varkenshaasje in pepersaus is ontworpen om je lichaam de brandstof te geven die het nodig heeft, terwijl het tegelijkertijd je smaakpapillen verwent. Dankzij de compacte en lichte verpakking kun je deze maaltijd gemakkelijk meenemen, waar je avonturen je ook brengen.

Langdurige Houdbaarheid, Altijd Klaar voor Actie
De gevriesdroogde maaltijden van Lyo Food, zoals dit varkenshaasje in pepersaus, hebben een indrukwekkende houdbaarheid van vijf jaar. Dit betekent dat je altijd een voedzame maaltijd bij de hand hebt, ongeacht waar je bent of hoe lang je onderweg bent. De maaltijden worden gemaakt zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, en toch blijven ze langdurig vers en smaakvol dankzij het zorgvuldig bereidings- en vriesdroogproces.

Een Maaltijd om van te Genieten, Waar je Ook Bent
Het Varkenshaasje in Pepersaus van Lyo Food is meer dan alleen een maaltijd – het is een culinaire ervaring die je overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu de toppen van de Alpen trotseert of gewoon een lange dag op kantoor hebt, deze maaltijd biedt de perfecte mix van smaak, gemak en voedingswaarde. Met natuurlijke ingrediënten, de pittige pepersaus en malse stukjes varkenshaas, zal elke hap je motiveren om door te gaan en je beste prestaties te leveren.

Gemaakt in Polen, met Liefde en Zorg
Onze maaltijden worden met liefde geproduceerd in onze eigen faciliteit in Polen, waar we zorg dragen voor elke stap van het proces – van het kweken van de ingrediënten tot het vriesdrogen van het eindproduct. Het resultaat is een maaltijd waar je op kunt vertrouwen, waar je ook bent.

Geniet van deze pittige krachtpatser en ontdek zelf waarom zoveel buitensporters vertrouwen op Lyo Food om hen te voeden tijdens hun avonturen.

Gewicht92 g
Beschrijving

Varkenshaasje in Pepersaus

Distributeur

Lyo Food

Plaats van herkomst

Poland

Scroll naar boven