Gevriesdroogde pasta met 3 kazen, een origineel en smeltend recept!
Dit gevriesdroogde gerecht is een subtiele mix van pasta met Comté, Tomme en Emmentaler. Een genereus en gastronomisch recept dat u zal helpen calorieën en energie op te vullen.
Pasta en kaas, wat wil je nog meer?
Gemaakt in Frankrijk
Ingrediënten
Voorgekookte pasta 65% (tarwe), MELKpoeder, gevriesdroogde kaas 9% (MELK) (Comté, Tomme, Emmental), gemodificeerd aardappelzetmeel, zout, aroma (MELK)
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per portie | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1660 | 2075 |
Energie (kcal) | 393 | 491 |
Vet (g) | 8,9 | 11,0 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 4,4 | 5,4 |
Koolhydraten (g) | 63 | 78 |
↳ Waarvan suikers (g) | 7,1 | 8,8 |
Vezels (g) | ||
Eiwitten (g) | 16,0 | 20,0 |
Zout (g) | 1,8 | 2,2 |