Genieten van een Chicken Tikka Masala garandeert een vleugje Taj Mahal en exotische kruiden in de lucht – waar je buitenavontuur je ook naartoe brengt. Dit Indiase gerecht wordt traditioneel bereid in een Tandoori oven en bestaat uit gegrilde stukjes kip gemarineerd in yoghurt, geserveerd in een pittige tomatensaus. Het wordt geserveerd met rijst. Deze glutenvrije Trek’n Eat-maaltijd bevat al deze ingrediënten om de authentieke smaak te garanderen, zelfs op reizen ver weg van India, en het duurt 8 minuten om te bereiden.
Ingrediënten
Langkorrelrijst, kippenvlees 15%, zonnebloemoliepoeder (bevat melk, E551), tomatenpoeder, kruidenmix (bevat selderij), wei-eiwitconcentraat, gemodificeerd zetmeel, aardappelmeel, maltodextrine, uien, tomaten, gistextract, peterselie, gember, paprika, zout, chilipoeder, knoflookpoeder, peper, natuurlijk aroma.
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per portie bereid | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1581 | 2648 |
Energie (kcal) | 377 | 634 |
Vet (g) | 8,0 | 12,0 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 0,7 | 1,1 |
Koolhydraten (g) | 58,4 | 87,6 |
↳ Waarvan suikers (g) | 7,9 | 11,9 |
Vezels (g) | 2,2 | 3,3 |
Eiwitten (g) | 17,2 | 25,8 |
Zout (g) | 2,6 | 3,9 |
Deze gevriesdroogde maaltijden van Trek’n Eat zijn verpakt in een vacuümzak, en zijn gemakkelijk te bereiden dankzij de maatlijn in de zak. Bovendien kan dit product tot 5 jaar na de fabricagedatum worden bewaard, voldoende om het op te slaan of te gebruiken om uw overlevingsrantsoen voor te bereiden.